QUIROMASSATGE

 

El Quiromassatge és una de les tècniques terapèutiques més antigues. Literalment significa “massatge manual”.  Amb les mans treballem diverses zones del cos per a la millora física i/o psíquica. Us ensenyarem els millors moviments, les posicions de les mans, la velocitat, la profunditat, etc.

 

 

REFLEXOTERÀPIA PODAL

 

La Reflexoteràpia és una tècnica terapèutica que consisteix en aplicar uns massatges específics en diversos punts del peus. Amb els massatges s’estimulen, a través de les connexions nervioses dels peus, diferents zones del nostre cos.

 

 

CALENDARI

 

Amb aquestes dues tècniques treballarem per millorar patologies físiques i psíquiques, per donar benestar en tractaments oncològics, etc.

El curs està dirigit a fisioterapeutes, massatgistes, terapeutes manuals i/o emocionals i totes les persones interessades en el món de les teràpies amb les mans.

Calendari

Reflexoteràpia : curs de 5 mesos (octubre 2017 a febrer 2018)

Quiromassatge : curs de 7 mesos (octubre 2017 a abril 2018)

Els dilluns de les 16h a les 19h.

 

Demana'ns més informació !!

Envia’ns un missatge a través de l’enllaç de sota i t’ampliarem tota la informació necessària !!

Professors : Carol Bardera i Isaac Bardera

 

Carol Bardera

Carol Bardera fa més de 20 anys que es dedica a les teràpies manuals i emocionals. Ha estat docent en diversos centres i també dóna conferències sobre Intel·ligència Emocional i Superació Personal. Ha publicat el llibre “Mis Siete Mariposas” i també fa cursos en diverses escoles del Gironès sobre Creixement Emocional.

Isaac Bardera és terapeuta i expert en lleure infantil.